Kukuřičná mouka nixtamalizovaná
Nixtamalizovaná kukuřičná mouka se vyrábí mletím bílé kukuřice, která je velmi oblíbená v Africe a na jihu Spojených států. Na rozdíl od pšeničné mouky kukuřičná mouka neobsahuje lepek, proto se doporučuje pro lidi trpící nesnášenlivostí lepku.
Složení: kukuřice bílá Zea Mays
Hmotnost: 1 kg
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Kukuřičná mouka z bílé kukuřice z Itálie je méně aromatická než mouka z mexické kukuřice. Jedná se o mouku, která je lehce sušší, není tak aromatická a je jemná. Je vhodná pro další zpracování.
Země původu kukuřice: Itálie, vyrobeno v Itálii
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
1518 kJ/359 kcal |
Tuky |
4,0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0,80 g |
Sacharidy |
69 g |
Z toho cukry |
0,25 g |
Bílkoviny |
8,3 g |
Sůl |
0 g |