Pastor marináda
Chuťově výrazná marináda s příchutí ananasu, velmi vhodná na marinování vepřového, drůběžího masa na jehle tzv. KEBAB stylu. Což je tradiční příprava pokrmu “Al Pastor” v Mexiku.
Marinádu lze použít během pomalého pečení masa,grilování nebo jednoduše promíchat s trhaným masem, které nebylo před tím nijak ochuceno.
Složení: ananas, rajčata, sušené chilli, achiote pasta, ocet, sójový olej, česnek, cibule, koření, konzervant: sorban draselný
Návod k použití:100 ml marinády na 1kg masa.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
| 
 Výživové údaje na 100 g  | |
| 
 Energie  | 
 272 kJ/65 kcal  | 
| 
 Tuky   | 
 2,5 g  | 
| 
 Z toho nasycené mastné kyseliny  | 
 0 g  | 
| 
 Sacharidy  | 
 10 g  | 
| 
 Z toho cukry  | 
 0 g  | 
| 
 Bílkoviny  | 
 1,0 g  | 
| 
 Sůl  | 
 1,5 g  |