Adobo marináda
Středně pikantní marináda s vůní hřebíčku a skořice, vhodná hlavně na hovězí, či vepřové maso. Marinádu lze použít během pomalého pečení masa, grilování, nebo jednoduše promíchat s trhaným masem které nebylo před tím nijak ochuceno.
Složení: rajčata, ocet, hnědý cukr, voda, sušené chilli papričky, sojový olej, cibule, česnek, konzervant: sorban draselný
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Návod k použití:
1) Smíchejte 200 g marinády s 1 kg trhaného masa
2) Ohřejte a servírujte svým oblíbeným způsobem
Hmotnost: 2 kg
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 82 kJ/20 kcal | 
| Tuky  | 0,4 g | 
| Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 
| Sacharidy | 3,5 g | 
| Z toho cukry | 0 g | 
| Bílkoviny | 0,4 g | 
| Sůl | 0,55 g | 
Země původu: Mexiko