Adobo marináda
Středně pikantní marináda s vůní hřebíčku a skořice, vhodná hlavně na hovězí, či vepřové maso. Marinádu lze použít během pomalého pečení masa, grilování, nebo jednoduše promíchat s trhaným masem které nebylo před tím nijak ochuceno.
Složení: rajčata, ocet, hnědý cukr, voda, sušené chilli papričky, sojový olej, cibule, česnek, konzervant: sorban draselný
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Návod k použití:
1) Smíchejte 200 g marinády s 1 kg trhaného masa
2) Ohřejte a servírujte svým oblíbeným způsobem
Hmotnost: 2 kg
| 
 Výživové údaje na 100 g  | |
| 
 Energie  | 
 82 kJ/20 kcal  | 
| 
 Tuky   | 
 0,4 g  | 
| 
 Z toho nasycené mastné kyseliny  | 
 0 g  | 
| 
 Sacharidy  | 
 3,5 g  | 
| 
 Z toho cukry  | 
 0 g  | 
| 
 Bílkoviny  | 
 0,4 g  | 
| 
 Sůl  | 
 0,55 g  | 
Země původu: Mexiko